Ние сме Ваши партньори в правното управление.

5+

Континента

500+

Клиента

40+

Националности

5 +

Continents

500 +

Clients

40+

Nationalities

Нашата дейност

В ЛигълТрек сме специализирани в предоставянето на персонализирани решения за адвокатски кантори, покриващи всичките им нужди от управление в една платформа. Нашата цел е да опростим операциите и да рационализираме процесите за нашите клиенти.
image

Персонализирани решения за нуждите на адвокатските кантори

Ние предоставяме цялостно решение, съобразено специално с изискванията на адвокатските кантори, като гарантираме ефикасно и ефективно управление на всички аспекти на тяхната практика.

Интуитивна система за управление на клиенти, въпроси и други

Нашата удобна за потребителя платформа предлага безпроблемна интеграция на ключови функции, което позволява лесно проследяване и управление на клиенти, въпроси, проследяване на времето, фактуриране и процеси на фактуриране.

Всичко в една платформа за безпроблемно правно управление

ЛигълТрек предлага единна платформа, където адвокатските кантори могат да управляват всички свои правни процеси, от приемане на клиенти до фактуриране, в една удобна и ефективна система.

Нашата история

ЛигълТрек, основана през 2013 г. в София, България, с голяма идея: да направи управлението на правния работен процес по-лесно. Те създадоха софтуерни решения за правни фирми, които им помагат да организират задачите си ефективно. С разрастването си, гарантираха, че софтуерът им е лесен за използване и персонализиран спрямо нуждите на правните специалисти.

Днес ЛигълТрек е лидер в тази област, в която има доверие от правни фирми от целия свят. Те обслужват клиенти на 5 континента, представляващи над 40 различни националности, като правят правната работа по-лесна за всички, навсякъде.

Защо нас

Изберете ЛигълТрек за нашата несравнима отдаденост на предоставянето на индивидуални решения и интуитивни интерфейси, предназначени за адвокатски кантори. Изпитайте нашия ангажимент към вашия успех чрез нашата доказана надеждност и обширни услуги за поддръжка.

Персонализирани решения за адвокатски кантори

Ние разбираме уникалните нужди на адвокатските кантори и проектираме нашите решения в съответствие с тях, като гарантираме, че нашият софтуер отговаря на техните специфични изисквания и предизвикателства.

Удобен за потребителя интерфейс

Нашият софтуер разполага с интуитивен интерфейс, който е лесен за използване и навигация, което улеснява потребителите да го приемат и интегрират в ежедневните си работни процеси.

Пълна поддръжка и обучение

Ние предоставяме цялостна поддръжка и обучение на нашите клиенти, като гарантираме, че са оборудвани със знанията и ресурсите, от които се нуждаят, за да увеличат максимално предимствата на нашия софтуер.

Доказан опит в успеха

С глобална клиентска база, обхващаща различни сфери на правно действие, ЛигълТрек има доказан опит в успеха в подпомагането на адвокатските кантори да рационализират своите операции и да постигнат своите бизнес цели.
image

Резервирайте персонализирана демонстрация

Открийте как ЛигълТрек може да повиши ефективността и растежа на вашата фирма с персонализирана демонстрация на продукта. Нашите експерти ще ви напътстват през ключови характеристики, като ви дадат възможност да рационализирате операциите и да постигнете успех в правната си практика.